کودکان را کارآفرین بار بیاوریم!

کودک کارآفرین

«کودکان را کارآفرین بار بیاوریم» عنوان سخنرانی «کامرون هرولد» در تد (Ted.com) است. وی از دوران کودکی یک کارآفرین بود. وی اکنون تلاش می‌کند والدین و معلمان را متقاعد کند تا استعداد کارآفرینی کودکان را کشف کنند و آن را پرورش دهند. او همچنین برای مدت ۲۰ سال است که مربی کارآفرینی است و در ۵ کشور جهان هدایت مدیریت مالی شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ را برعهده‌ دارد.

هرولد در ابتدای این سخنرانی می گوید: «حاضرم شرط ببندم که من احمق‌ترین فرد در این اتاق هستم، چون در مدرسه قبول نمی‌شدم. من همیشه با مدرسه در کشمکش بودم. اما چیزی که در آن سن کم هم می‌دانستم این بود که من عاشق پول و عاشق کسب و کار و کارآفرینی بودم. من کارآفرین بار آمده بودم.»

وی در ادامه سخنرانیش می‌گوید که ما با ندانم‌کاری، فرصت پیدا کردن بچه‌هایی که خصلت کارآفرینی دارند را از دست می‌دهیم. ما به‌جای اینکه به کودکانمان ماهی‌گیری یاد دهیم و تمام زندگی آن‌ها را تضمین کنیم، به آن‌ها ماهی می‌دهیم! اگر ما کودکانی را که استعداد کارآفرینی دارند، پیدا کنیم و سعی کنیم این مهارت را در آن‌ها شکوفا کرده و آن‌ها را برای کارآفرین شدن تعلیم دهیم، بسیاری از مشکلات جامعه حل خواهد شد.

او در ادامه از کارهای متنوعی که در کودکی خود به آن‌ها اشتغال داشته می‌گوید و از توانایی‌های افراد در دوران کودکی نقل می‌کند. وی اعتقاد دارد که ما بزرگترها این توانایی‌های کودکان را نادیده می‌گیریم و یا حتی آن‌ها را سرکوب می‌کنیم.

در دی وی دی «منتخبی از از سخنرانی‌های تد در زمینه خلاقیت، نوآوری و ایده پردازی» می‌توانید از نظرات کامل این سخنران و بقیه سخنرانان و صاحب نظران به نام دنیا بهره مند شوید.

کودکان را کارآفرین با بیاوریم

تد چیست و چه کسانی در آنجا سخنرانی می‌کنند؟

تد یک سازمان غیرانتفاعی است. این سازمان در سال ۱۹۸۴ میلادی با هدف انتشار ایده‌های ناب در قالب سخنرانی‌های سالانه در سه زمینه فناوری، سرگرمی و طراحی (TED= Technology, Entertainment and Design) در کالیفرنیای ایالات متحده آمریکا راه‌اندازی شد. در سال‌های بعد به‌تدریج مباحث دیگری هم به آن اضافه شد. در حال حاضر سخنرانی‌های تد در همه زمینه‌ها و عناوین علمی برگزار می‌شود. این سخنرانی‌ها در فصل بهار هر سال در کالیفرنیا برگزار می‌شود. در این سخنرانی‌ها صاحب نظران مطرح دنیا در سخنرانی‌های ۱۸ دقیقه‌ای و یا کمتر، تجربیات و ایده‌های خود را به اشتراک می‌گذارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *