جدید (GA4)

اساس خلاقیت متفاوت بودن است!

اساس خلاقیت متفاوت بودن است

اساس خلاقیت متفاوت بودن است. متفاوت در تفکر، متفاوت در عادات و رفتار، متفاوت در عملکرد، متفاوت در راه‌حل و راهکار و بالاخره متفاوت بودن در زندگی!

این متفاوت بودن‌ها انسان را متمایز از دیگران می‌کند. انسان را شاخص می‌کند. انسانی خداگونه می‌سازد که می‌تواند همانند پروردگار خلق کند. می‌تواند با استفاده از مواهب خدادادی، منشاء اثر باشد. نه تنها خودش، که دنیا را تغییر دهد و جای بهتری برای زندگی کند.

در طول تاریخ این انسان‌های متفاوت و خلاق بودند که توانسته‌اند بشر غارنشین را به انسان قرن بیست‌و‌یکم تبدیل کنند. بشری با توانمندی‌های خارق‌العاده در خلق فناوری‌های نوظهور! به‌طوری که اکنون اختراعات و ابتکارات بشر با کمک مهارت خلاقیت، آینده را غیرقابل‌پیش‌بینی کرده است. سرعت تحولات فناورانه آن قدر سریع شده است که حتی آینده نزدیک را هم نمی‌توان پیش‌بینی کرد. به‌طوری که هر روز شاهد تغییرات بنیادین در علوم مختلف هستیم.

غارنشین

در کنار این متفاوت بودن‌ها، تغییرات و خلاقیت‌ها، خیل عظیمی از مردم در حالت سکون بسر می‌برند. هیچ علاقه‌ای به تغییر ندارند و به قول معروف سعی می‌کنند آب در دلشان تکان نخورد. سال‌ها است یک مسیر و سطحی از زندگی را در پیش‌گرفته‌اند و گذران عمر می‌کنند. بدون تغییری محسوس، بدون ریسک، بدون ذره‌ای پیشرفت و البته بدون دردسر!

 

شما از کدام دسته از مردم هستید؟

آیا علاقه‌مند به استفاده از مواهب و توانمندی‌های خدادادی هستید و یا ترجیح می‌دهید فقط روزها، ماه‌ها و سال‌ها را بدون تغییری معنی‌دار سپری کنید؟!

لطفا نظر خود را در زیر همین صفحه با دیگران به اشتراک بگذارید.

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *